Jump to content
Sign in to follow this  
Persona

Problem with Links

Recommended Posts

Hello.

I upgraded my CPU recently so I'm not sure if this is only a problem I'm having here at home or what...

It seems like links that are made by board users (not links that are an actual part of the design of the board) do not work for me. In other words, I click on a thread and read the posts, and when I come across a link that's been designed by another user, I click on it and nothing happens.

Any ideas why this could be? Anything in my own settings that could be preventing these links from working? Thoughts?

-s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been playing around with this, and here's the funny thing about it. In this same section of the board, on page two of the upgrades and enhancements thread, in post # 20 the link that reads "testing area" works for me, but in link # 27, the link that reads "here" does not work for me. Same person posted -- Alan -- who I would imagine has posted two good links.

Why is one working for me and not the other?

-s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post 27 works fine, the "at all" doesn't even give me a chance.

-s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: The new CPU. Someone got me Windows at a cheaper price than I would pay for it anywhere else. I'm thinking that's where the problem lies.

You may have a point about the underlining above. Still, on the Main Film page my computer won't link to Looking Closer or The Matthews House Project or any of the links that are there. And another great example is in Jazzahola's Ordet thread, where Matt Page in post # 7 lists a slew of old Novogate Ordet discussions. As my cursor passes over the links, the lower left hand corner it tells me where the link is supposed to go, and a hand appears. Unfortunately, when I click on the links themselves nothing happens.

Frustrating.

And the final frustrating thing I've noticed is that after I reboot, a link will work -- for a while. And then it seems to go dead on me. Or so it seems.

-s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...